دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اسامی برگزیدگان سی‌و‌دومین جشنواره قرآن و عترت/ ایرجی: ۹۰ درصد دانشجویان اعتقادات دینی دارند

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در آیین اختتامیه سی و دومین جشنواره قرآن و عترت گفت: برگزاری جشنواره قرآن و عترت نماد همگرایی مذاهب شیعه و سنی و به نوعی بیانگر وحدت بین مسلمانان است.
کد خبر : 212082

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر فضل‌الله ایرجی‌کجوری در آیین اختتامیه سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور گفت: «بر اساس نظر‌سنجی‌ها در وزارت علوم ۷۲درصد از دانشجویان احکام دینی و فریضه نماز را به جا می‌آورند و حدود ۹۰ درصد نیز اعتقادات دینی دارند.»


او ادامه داد: «این آمار بیانگر آن است که اعتقادات دینی در فضای دانشجویی بالاتر از فضای عمومی جامعه است، بنابراین دانشجویان می‌توانند کمک به‌سزایی به ترویج افکار دینی در جامعه داشته باشند.»


مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: «در جشنواره قران و عترت دانشجویی کشور بیش از ۵۰ هزار دانشجو شرکت کردند، بیش از یک هزار اثر به جشنواره سراسری قرآن و عترت ارسال شد که ۳۱۶ مهمان در جشنواره حضور داشتند و ۱۲۰ نفر در بخش‌های مختلف به عنوان برگزیدگان انتخاب شدند.»


او جشنواره قرآن و عترت دانشجویی را پر‌مخاطب‌رین جشنواره دانشجویی دانست و گفت: «جشنواره قرآن و عترت دانشجویی جزو متنوع‌ترین جشنواره‌های دانشجویی محسوب می‌شود و از شروع جشنواره شاهد استقبال بی‌نظیر دانشجویان بودیم به طوری که برخی از آثار هنری جزو آثار بی‌نظیر و کم‌نظیر بود.»


او گفت: «جشنواره قرآن و عترت دانشجویی نماد همگرایی دستگاه‌های آموزش عالی و در واقع بیانگر وحدت مسلمانان است.»


برگزیدگان سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور


در بخش آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن به ترتیب سعید بهرامی، حامد منوچهری کوشا، عباس غفار زاده و در بخش آشنایی احادیث اهل بیت، نبی‌الله سالاری، مجتبی برغمدی، سعیده شجاعی مهر و در بخش آشنایی با سیر معصومین به ترتیب مهسا کریمی، وحید عباس مقدم و زهرا مهدوی به عنوان برگزیدگان معرفی شدند.


همچنین در بخش مفاهیم نهج‌البلاغه به ترتیب مونا امانی پور، مهدی نیک روشن، راضیه خزاعی و در بخش پرسمان معارفی یونس پورسعدی، زهرا زایر و سمانه کهرمی و در بخش احکام مهناز ملک پور، هادی اماملو و سینا رستمی به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.


در بخش مفاهیم صحیفه سجادیه سعید میرزایی، علی درودیان، لیلا اهرایی و در بخش حفظ قران کریم فاطمه محمدی، مریم غزاوی و محمد مافی نیز به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.


در بخش تحقیق در بخش برادران به ترتیب سجاد پروینی نژاد، هادی اسفیدانی، علیرضا محمدی زاده و در بخش خواهران فهیمه ایزدی، زهرا داوازده امامی و طیبه صبوری مقام اول تا سوم را کسب کردند. بخش قرایت ترتیل بخش برادران امید حسینی نژاد، مصطفی قاسمی، محمد حسین حداد زاده و در بخش خواهران منصوره آقا حسنی، فاطمه مصلح و فریال خنافر به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی شدند.


همچنین در بخش حفظ ۵ جز اول قرآن در بخش برادران به ترتیب سیدرضا میرهاشمی، محمدرضا رحیمی، سید محمد حسین فرزام و در بخش خواهران فایزه جلالی، فاطمه حبیبی نیا و فاطمه مرادی به عنوان برگزیدگان این بخش معرفی انتخاب شدند.


در بخش حفظ ۱۰جز اول در بخش برادران امیر محمدیان، امیر حسینی اسفندیار، مهدی افشان و در بخش خواهران زهرا میرزا علی‌پور، ام البنین موسوی مطلق و اسما ایران‌منش به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.


در بخش ۲۰ جز اول قران بخش برادران به ترتیب علیرضا رحمانی، محمد لایینی، محمد آسنجرانی و در بخش خواهران نرجس سعدالدین، صفا عسکری و فایزه جعفری به عنوان برگزیدگان انتخاب شدند.


در بخش حفظ کل قران کریم در بخش برادران محمدرضا رضایی، رسول آزمایش، محمدرضا رضایی و در بخش خواهران زهرا سلطان پور، شکوفه صباغی کرهرودی و فاطمه زرین به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.


سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های کشور ۱۹ الی ۲۲ شهریور ماه ۹۶ با حضور بیش از هزار دانشجو از صد و پنجاه دانشگاه کشور برگزار شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب